Pankras Projectmanagement

In een periode van 15 maanden verschillende projecten gemanaged voor A&O Services in Zwolle. Naast het managen van de projecten ook medewerkers begeleid in het projectmatig werken en projectleiders gecoacht. Daarnaast structuur aangebracht in prioriteren van wijzigingen(MoSCow), de software ontwikkeling en operationele processen.

Project Upgrade Conpackage

Verantwoordelijk voor de upgrade van een financieel pensioenadministratie systeem naar een nieuw platform. De Conpackage applicatie wordt gebruikt voor ruim 18 pensioenfondsen. Project gemanaged,  aspecten waren impact analyse, ontwerp, interfaces, software ontwikkeling door intern ontwikkelteam, systeem- en acceptatie testen, nazorg en overdragen naar beheer op basis van de SLA. 

Project implementatie website 

Project gemanaged,  aspecten waren requirement fase, ontwerp, software ontwikkeling door leverancier, systeem- en acceptatie testen en overdragen naar beheer op basis van de SLA.

Project Certificering SAS70

De certificering in de vorm van een project ingericht en gemanaged. Goed inzicht gekregen in de financiële- en pensioen front- en backoffice processen en applicaties. Met succes afgerond, organisatie heeft een SAS70 Type II certificering behaald.

Project Digitalisering pensioen administratie systeem

Organisatie begeleid bij het maken van de keuze voor de leverancier (Extendis) en het digitaal archivering pakket. (RFI en RFP traject).

Interim Operationeel Manager
Leiding geven aan een team van 10 ICT professionals en operatie aangestuurd met betrekking tot projecten als UPO’s, jaarwerk, etc.
A&O Services, Zwolle
Van 02/2010 tot 05/2011

Senior Projectmanager
Projectmanagement advies
Interim Manager
Coach

Zelfstandig