Pankras Projectmanagement

Persoonlijk profiel

Resultaatgericht, zelfstandig, proactief, pragmatisch maar ook kritisch. Ik ben een teamplayer, heb goede communicatieve vaardigheden, ben mij bewust van mijn omgeving, heb gevoel voor politieke verhoudingen en verder vind ik humor, respect en sensitiviteit belangrijk.

Professioneel profiel

Ik mijn rol als Certified Senior Project Manager IPMA Level B heb ik een breed scala aan projecten en programma's gemanaged. Dit binnen verschillende branches met ieder hun eigen bedrijfscultuur en werkwijzen. Dit zijn projecten en programma's geweest op de scheidingslijn tussen ICT en de business, daar voel ik mij ook het meeste thuis. Ik heb de ervaring om met een team(ICT, business, leverancier) in een projectvorm de gevraagde oplossingen te implementeren en de doelstellingen te realiseren. Dit vanaf het bepalen van de behoefte tot en met de in gebruik- en in beheername. Dit geldt ook voor de organisatorische aspecten zoals de veranderingen die een project of programma tot gevolg heeft.

Ik weet snel mijn weg te vinden binnen organisaties, herken de problemen en heb daar oplossingen voor. Ik spreek de taal van de business, de ICT, het management en de directie. Ik ben goed in staat om daartussen bruggen te bouwen en de verwachtingen te managen.

Ik wil mijn ervaring en kennis graag met u delen om uw projecten of programma’s te managen. U haalt iemand in huis die:

  • Goede kennis en ervaring heeft over projectmanagement en in staat is complexe projecten efficiënt en effectief in te richten en met succes te managen en daarover te rapporteren op management niveau.
  • De juiste mix hanteert van harde- en zachte skills.
  • De veranderingen die een project of programma tot gevolg heeft herkent en dat kan managen.
  • De rust bewaakt door de spanning in moeilijke situaties te verminderen of weg te nemen.
  • De creativiteit van de medewerkers en organisatie gebruikt en stimuleert ten gunste van het project.
  • Kan onderhandelen en bij meningsverschillen de belangen en posities van alle partijen in acht neemt en deze kan omzetten in een win-win situatie voor de belanghebbenden.
  • Respect en sensitiviteit toont, de waarden, gevoelens, wensen en behoeften van anderen serieus neemt, hierover communiceert maar altijd focus houdt op de scope van het project.